Två nya tränare är klara för Nyedshovs herrar. Lars Johansson, med många år bakom sig som spelare i klubben, tar över som huvudtränare tillsammans med Andreas Dullum.
– Jag hoppas kunna bidra med mycket positiv energi och ett nytt tänk, säger Andreas Dullum.

IF Nyedshov lyckade få med sig en poäng i derbyt mot Heden under söndagen. Trots att laget var två man kort den sista kvarten lyckades inte gästerna få in bollen.

Nyedshovs Friends förlorade premiärmatchen mot Raz Karlstad igår men trots resultatet så var det glada miner. Även tränaren David Göransson var nöjd med insatsen.
– Fantastiskt för och vara vår första match. Men vi behöver jobba lite med defensiven och våga skjuta mer, säger han.

Text: Villegas Petterson

Örnen såg ut att gå mot en skräll mot serieledarna Väse under fredagskvällen. Men efter en misslyckad andraperiod fick Molkomslaget se sig besegrade med 8–3.
– Lite surt. Vi börjar matchen bra men orkade inte stå upp i andra perioden, säger tränaren Kent Wenkler.

Text: Jonas Griberg

Fotbollsklubben IF Nyedshov tar integrationsprojektet till en ny nivå. Nu kommer de nyanlända att få spela sin första match.
– Tanken är att det ska likna en riktig match, säger Christian Carlsson som ansvarar för projektet.

Text och foto: Villegas Petterson

Formsvackan fortsätter för Molkomslaget, i helgen inkasserade laget sitt fjärde raka nederlag när man föll hemma mot Hertzöga BK 2.

Text: Villegas Pettersson

 

Efter förlusten i fredags och med tre omgångar kvar står det klart att Nyedshov förmodligen blir kvar i sexan nästa år.

Text: Villegas Petterson

Ökat medlemsantal, bra snurr på ungdomsverksamheten och uppflyttning för herrlaget. Inte undra på att IF Nyedshov är nöjt med den gångna fotbollssäsongen.
– Nu tar vi med oss det här och siktar på ett ännu bättre 2013, säger föreningens ordförande Karin Forsberg.

Efter tre säsonger i division 7 är IF Nyedshov tillbaka i division 6 nästa säsong. Det stod klart efter att Lesjöfors misslyckades med det stentuffa kravet att slå Östra Deje med minst fem måls marginal i går.
– Det här känns bra och jävligt roligt. Jag tycker att vi har varit det bästa laget i serien, säger Nyedshovs tränare Per-Erik ”Perra” Eriksson.

En seger i lagets sista match för säsongen skulle ha säkrat seriesegern och avancemanget till division 6. Men IFK Heden-IF Nyedshov slutade 2-2, vilket innebär att Nyedshov nu måste vänta 13 dagar för att få veta om man slutar etta eller tvåa i serien.
 Visst hade det varit skönt att ha det klart, säger Nyedshovs tränare Per-Olof Eriksson.

fotolmal2

Albanien Se inslaget om matchen här.
FOTBOLL: Nyedshov/Lindfors spelade på söndagen den sista matchen för säsongen i division 7 nordöstra hemma på Molkoms IP. Det var redan innan matchen klart att laget slutar på tredje plats i tabellen, en placering som man är mycket nöjda med. Sista matchen blev en tuff förmiddagskamp på en tungsprungen, blöt gräsplan mot tvåan i tabellen, Nordmarks IF. Slutresultatet blev 4-0 till Nordmark, men det är ett resultat som inte speglar matchbilden, tycker lagledaren för hemmalaget.
- Man brukar ju säga så när man förlorar, men vi spelade bra och skapade många chanser. De satte sina chanser de hade och gjorde mål på hörna, straff och frispark, säger Nyedshov/Lindfors lagledare Karin Forsberg om matchen.
Hon framhåller backlinjens insats i matchen och speciellt Andreas Kvarnström som höll ihop försvaret mycket bra. Nu väntar vila från fotbollen innan lite lättare träning börjar igen efter årsskiftet.

Nils Jönsson

FOTBOLL: IF Nyedshov/Lindfors spelade på söndagen hemmamatch mot tabelljumbon Filipstad FF 2 i herrarnas division 7 nordöstra. Det blev en tämligen enkel seger mot ett Filipstad som endast tagit 5 poäng den här säsongen. Matchen slutade 4-1 (2-0)
- Vi var det bättre laget, helt klart. Vi spelade bra och offensivt från början, säger Lagledaren Karin Forsberg.
I och med segern befäster Nyedshov/Lindfors sin tredjeplats i tabellen. En placering som laget och föreningen är mycket nöjda med.
- Absolut, vi är supernöjda med säsongen. Vi har ett ungt lag och trodde inte alls att det skulle gå så här bra i år, säger Karin Forsberg om säsongen. Två matcher återstår i serien och sista matchen spelas om två veckor hemma på Molkoms IP mot tvåan i tabellen, Nordmarks IF.
Målskyttar Nyedshov/Lindfors: Pontus Johansson 2, Kenny Frisk Elfgren, John Fatnassi.

Nils Jönsson

Sida 1 av 2

 • Manchester magasin är ute

  Här kommer vår slutprodukt i form av ett magasin om den engelska industristaden Manchester. God läsning och tack för detta år! 

  // redaktionen och chefredaktör Ina Sollander 

   

  Här är länken till magasinet

 • Wenkler vill spetsa truppen

  I och med Örnens seger går laget upp till division 3. Nu tittar Kent Wenkler tillbaka på en bra säsong.
  – En fullt godkänd säsong, säger en märkbart lättad Kent.
  Samtidigt är Molkomslaget i full gång med förberedelserna inför nästa säsong.

 • Örnen till division 3
  Örnens segerlycka gick inte att ta miste på.

  Örnen till division 3

  Örnen besegrade Hultsberg IBK med 10-5. I och med det är avancemanget till division 3 klart.
  – Så jävla gôtt! Vi är så värda det här, säger fyramålsskytten Pontus Johansson.

 • Reportage: Molkoms Judoklubb

  Ett reportage om den välrenomerade Molkoms Judoklubb.

  Detta reportage kan ni läsa som en PDF fil HÄR