Skriv ut sidan

Nyedshov krigade till sig ett kryss

 20160523

IF Nyedshov lyckade få med sig en poäng i derbyt mot Heden under söndagen. Trots att laget var två man kort den sista kvarten lyckades inte gästerna få in bollen.

 

Molkomslaget kom till matchen med två raka förluster. För motståndet stod IFK Heden som inlett serien med två raka segrar. Matchen inleddes ganska jämt där där båda lagen kände på varandra. Gästerna från Väse tog över mer och mer och Nyedshov drog på sig ett flertal frisparka och kort. Där i bland ett rött på Patrik Bengtsson efter dryga halvtimman. Heden skapade de farligaste målchanserna men den första halvleken slutde 0-0.

Den andra halvleken började med att IFK Heden inte helt oväntat tryckte på. Utvisningen för hemmalaget gjorde att de mest fick rikta in sig på försvar i den andra halvleken. Med kvarten kvar drog Carl Forsberg på sig sin andra varning till både spelare och publiks stora förvåning. Gästerna lyckades dock inte komma igenom hemmalagets försvar och matchen slutade ändå rättvist 0-0. En viktig poäng för Molkomslaget som på lördag möter Hammarö U.

Hela backlinjen i Nyedshov stod för en magisk insats där Erik och Markus Andersson får extra plus.