Örnen springer snabbt som blixten för att sätta mål. Foto: Jenny Malmborg Örnen springer snabbt som blixten för att sätta mål. Foto: Jenny Malmborg

SK Örnen vill ta revansch

 20130119

I fredags kväll var Molkoms sporthall nästan fullsatt. Matchen mellan SK Örnen och IFK Väse lockade ut många. Redan de första minuterna in i matchen visade att detta skulle bli en spännande match.

 

Väse var först ut med att göra mål innan ens en halv minut av första perioden hade gått. Men Örnen var snabba med att sätta mål dem med. Andra målet gjordes av Emil Gustafsson med assistans av Oskar Strålman. Tredje målet kom snabbt efter och gjordes av Dennis Pavlovic med assistans av Jonas Johansson. Tre mål under två minuters tid. Stämningen var minst sagt höjd. Spelet fortsatte lika spännande under resterande period och slutade 2-2.

Tio minuter in i andra perioden gjorde Örnen ännu ett mål. Fredrik Strömner satte 3-2 med assistans av Karl Jansson. Örnens glädje blev dock kortvarig. Knappt en minut senare dundrade Väse in med ett mål till och gjorde att det stod lika igen, denna gång 3-3. Ännu ett mål gjordes av Väse innan det ringde för slut av andra perioden.
   – Vi får helt enkelt inte till det i försvaret, säger Kent Wenkler, tränare.

Tolv minuter in i tredje perioden har Väse lyckats göra två till mål. Men Örnen gav inte upp. Simon Nilsson med hjälp av Oskar Strömner satte ett mål till, vilket gjorde att matchen låg på 4-7 när den avslutades.
   – Vi har problem med försvaret, vi föll mot och är inte med i spelvändningarna. Det är det vi tappar idag, säger Kent Wenkler. Förlust är aldrig roligt, och tyvärr påverkar det laget negativt.

Kent Wenkler berättar att de har lite planer och idéer på hur de kan förbättra sig.
   – Det är tungt att motivera dem laget. Men vi sammanstrålar ibland och gör annat än att träna innebandy. T ex går och bowlar för att samla truppen utanför hallen. Nu har vi även två veckors uppehåll att slicka våra sår och vända denna fruktansvärt tråkiga trend.

Jenny Malmborg

 • Manchester magasin är ute

  Här kommer vår slutprodukt i form av ett magasin om den engelska industristaden Manchester. God läsning och tack för detta år! 

  // redaktionen och chefredaktör Ina Sollander 

   

  Här är länken till magasinet

 • Wenkler vill spetsa truppen

  I och med Örnens seger går laget upp till division 3. Nu tittar Kent Wenkler tillbaka på en bra säsong.
  – En fullt godkänd säsong, säger en märkbart lättad Kent.
  Samtidigt är Molkomslaget i full gång med förberedelserna inför nästa säsong.

 • Örnen till division 3
  Örnens segerlycka gick inte att ta miste på.

  Örnen till division 3

  Örnen besegrade Hultsberg IBK med 10-5. I och med det är avancemanget till division 3 klart.
  – Så jävla gôtt! Vi är så värda det här, säger fyramålsskytten Pontus Johansson.

 • Reportage: Molkoms Judoklubb

  Ett reportage om den välrenomerade Molkoms Judoklubb.

  Detta reportage kan ni läsa som en PDF fil HÄR